Dierenarts Nieuwkoop

Algemeen

U kunt bij Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop-Noorden terecht voor alle behandelingen die uw huisdier nodig heeft. Wij hebben ons toegelegd op het behandelen van gezelschapsdieren. Oftewel wij hebben onze kliniek volledig uitgerust met apparatuur waarmee wij zo goed mogelijk uw hond, kat, konijn of ander huisdier kunnen behandelen.

Wij zijn gevestigd aan de Nieuwveenseweg 14 te Nieuwkoop en als klant kunt u gebruik maken van het ruime parkeerterrein naast onze praktijk, zodat u uw huisdier makkelijk mee kunt nemen naar onze kliniek.

Op onze kliniek in Nieuwkoop kunnen wij vrijwel alle behandelingen verzorgen die eventueel bij uw huisdier nodig zijn. En voor de wat ingrijpendere behandelingen als operaties, röntgenfoto’s of langdurige intensive care opname kunnen wij u op onze hoofdvestiging, Diergeneeskundig centrum Alphen aan den Rijn helpen.

Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop-Noorden is namelijk een samenwerkingsverband met Diergeneeskundig centrum Alphen aan den Rijn. En onze kliniek in Nieuwkoop levert kwaliteitsdiergeneeskunde en wij worden daarin gecontroleerd door Best care dierenartsen Nederland.

Onze hoofdvestiging, Diergeneeskundig centrum Alphen aan den Rijn is al 50 jaar in Alphen aan den Rijn gevestigd en staat bekend om de kwaliteit en de service. Het is ook de enige praktijk in de regio die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die Best care Dierenartsen Nederland stelt. U kunt er dus vanuit gaan dat uw huisdier bij ons in goede handen is.

NEEM CONTACT MET ONS OP