Ontmoet ons team

Hieronder staan de Dierenartsen en Assistentes die bij dierenartsenpraktijk Nieuwkoop-Noorden werken. Al onze dierenartsen en assistentes volgen ieder jaar bijscholing, zodat onze kennis altijd up to date is.

Kenneth Broeke

Goedendag!
Ik ben Kenneth Broeke en kom oorspronkelijk uit Harmelen. Voor mijn studie ben ik verhuist en ik woon nu in Zeist. Voordat ik ben ingeloot bij diergeneeskunde heb ik eerst een jaar Biologie gestudeerd. Toen kwam ik er snel achter dat mijn passie bij werken met dieren lag. Ik ben in maart 2018 afgestudeerd als dierenarts en na een goed gevoel te hebben gekregen bij Sterkliniek Alphen aan de Rijn en de mensen in het team ben ik hier terecht gekomen.
Eigenlijk wist ik altijd al dat ik dierenarts wilde worden, ik was van jongs af aan gefascineerd door allerlei verschillende dieren. Ik had ik ook veel dieren thuis, zoals honden, katten, cavia’s en hamsters. Het mooiste van diergeneeskunde is de band die je ziet tussen mens en dier en hoeveel die kan betekenen. Hoewel het studeren en alles eromheen erg leuk was, ben ik nu klaar voor het echte werk!
Tot ziens in de kliniek!

Michiel Albers

Ik ben Michiel Albers en ben opgegroeid in Ter Aar. Als klein jongetje was ik altijd buiten in de natuur te vinden en ik was altijd met dieren bezig. Het was soms een waar ziekenhuis bij ons thuis. Eendjes in de badkuip en jonge eksters mee op vakantie. De keuze om diergeneeskunde te gaan studeren was dan ook snel gemaakt. Nadat ik in 2006 ben afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, heb ik in verschillende praktijken in heel het land gewerkt. Toen ik de kans kreeg om te werken in het gebied waar ik ben opgegroeid, heb ik die met beide handen aangegrepen. Ik woon ook in Ter Aar, samen met mijn vrouw Karin, zoontjes Jelte en Wessel en hond Amber, een ondeugende Duitse Staande Langhaar. Ik hoop binnenkort kennis te kunnen maken met u en uw huisdier.
Tot ziens op de kliniek!

Milène van Velzen

Hoi!

Mijn naam is Milène van Velzen en sinds december 2019 maak ik deel uit van het gezellige team van Sterkliniek Alphen aan den Rijn. Voordat ik hier terecht ben gekomen heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan in een andere kliniek. Van kleins af aan wist ik al dat ik dierenarts wilde worden en was ik altijd in de weer met mijn eigen huisdieren. Maar ook buitenshuis was ik gefascineerd door ieder dier dat ik tegenkwam.

Ik kom oorspronkelijk uit Bergschenhoek en voor mijn studie ben ik naar Utrecht verhuisd waar ik nu nog steeds met veel plezier woon, samen met mijn twee katten. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, fitnessen, wandelen in de natuur en in de zomer kun je me op festivals vinden.

Tot ziens op de praktijk!

Marloes van Elderen

Ik ben Marloes van Elderen en ik werk bij Sterkliniek Alphen vanaf november 2015. Ik begon als tijdelijke vervanging van dierenarts Victor Lans, maar omdat het vanuit beide kanten zo goed klikte, ben ik gebleven. Een geluk bij een ongeluk dus dat ik de kans heb gekregen om in deze zeer leuke, kwalitatief goede en warme kliniek te werken. Iedereen is erg betrokken en ik vind het erg leuk dat ik op deze praktijk een steentje kan bijdragen aan het gezond houden van uw huisdier.
Op dit moment heb ik zelf helaas geen huisdieren, maar zodra ik weer wat meer ruimte heb, komen die er zeker. Tot die tijd doe ik het met mijn Afrikaanse tinten in huis. In mijn vrije tijd kunt u mij vinden op salsafeestjes, bij vrienden en familie en onder water in (sub)tropische gebieden. Tot ziens!

Wendy van den Ancker

Mijn naam is Wendy van den Ancker. De afgelopen 18 jaar heb ik in 2 verschillende praktijken gewerkt en ik doe mijn werk nog steeds met veel plezier. De leukste kant van mijn vak vind het contact met de klanten en hun huisdier. Zelf heb ik een pup van 10 maanden (een hele leuke mix van verschillende rassen) , een ragdoll van 1,5 jaar en 2 cavia’s. Samen met mijn dochter van 10, wonen we hier in Alphen aan den Rijn. Mijn hobby’s zijn kamperen, lezen, lekker eten met vrienden en uiteraard wandel ik graag met de hond en knuffel ik heel graag met mijn kat!

Sharon Tijsterman

Mijn naam is Sharon Tijsterman. Ik heb de opleiding paraveterinair dierenartsassistente gevolgd op het Wellant College in Gouda. Tijdens mijn stage periode kwam ik hier in de Sterkliniek binnen. Na een leuke en leerzame tijd ben ik, als kers op de taart, na mijn afstuderen in juni het team komen versterken.
Dieren zijn van jongs af aan al mijn passie geweest. Ik zorg dan ook dagelijks voor mijn 3 cavia’s, onze kat en voor mijn paard. Hoe fijn is het als je van je hobby je werk kunt maken! In mijn vrije tijd ben ik veel op de manege te vinden, en in de zomer ga ik graag varen op de Nieuwkoopse plassen.
Ik zal nog veel ervaring op moeten doen, maar kijk onwijs uit naar de kennismaking met u en uw huisdier(en).
Graag tot ziens op de praktijk!

Lisanne Janmaat

Mijn naam is Lisanne Janmaat.Ik ben opgegroeid met allerlei soorten dieren om mijn heen. Ik wist al snel dat ik met dieren wou gaan werken. Ik heb de opleiding paraveterinair dierenartsassistente gevolgd op het Wellant College in Houten. In 2011 heb ik daar mijn diploma voor gehaald. Het werken met mensen en dieren spreekt mij heel erg aan. Geen dag is hetzelfde en het is heel afwisselend werk. Thuis hebben wij drie honden, Kwispel, Spetter en Twister, een vlaamse reus konijn en twee geitjes in de wei lopen. Ook geef ik hondentraining.

Tot ziens op de praktijk!

Betere dierengezondheid is onze missie

Vaak is afspraak op dezelfde dag nog mogelijk !

0172 79 63 75

info@dierenartsnieuwkoop.nl

Nieuwkoop

NEEM CONTACT MET ONS OP