Ontmoet ons team

Hieronder staan de Dierenartsen en Assistentes die bij dierenartsenpraktijk Nieuwkoop-Noorden werken. Al onze dierenartsen en assistentes volgen ieder jaar bijscholing, zodat onze kennis altijd up to date is.

Onze Dierenartsen

Kenneth Broeke

Goedendag!
Ik ben Kenneth Broeke en kom oorspronkelijk uit Harmelen. Na mijn studie in Utrecht ben ik verhuist en ik woon nu in Waddinxveen.

Eigenlijk wist ik altijd al dat ik dierenarts wilde worden, ik was van jongs af aan gefascineerd door allerlei verschillende dieren. Ik had ik ook veel dieren thuis, zoals honden, katten, cavia’s, ratten en hamsters.

Ik ben in maart 2018 afgestudeerd als dierenarts en na een goed gevoel te hebben gekregen bij Sterkliniek Alphen aan de Rijn en de mensen in het team ben ik hier terecht gekomen.Sinds 2018 ben ik werkzaam in de kliniek als dierenarts, eerst als allround dierenarts maar in de afgelopen twee jaar heb ik mij ook veel bezig gehouden met interne geneeskunde, beeldvorming zoals röntgen en echo’s en kleine knagers
Tot ziens in de kliniek!

Michiel Albers

Ik werk als dierenarts op de praktijk en werk nu al lange tijd met veel plezier bij de praktijk. Ik woon samen met mijn 3 kinderen Jelte, Wessel en Sanne en hond Amber in Ter Aar.

Mijn expertise gebieden zijn naast het draaien van spreekuren, het uitvoeren van operaties, het maken van echo’s en het uitvoeren van laparoscopieën en endoscopieën.

Hopelijk tot snel op de praktijk.

Joyce Meulenbroek

Ik ben Joyce Meulenbroek-Muys, sinds mei 2018 werkzaam bij Diergeneeskundig centrum Alphen aan de Rijn. Ik ben geboren en opgegroeid op Curaçao, in 2004 ben ik verhuisd naar Nederland om diergeneeskunde te gaan studeren. Ik wist namelijk al vanaf een jonge leeftijd dat ik dierenarts wilde worden en ben in 2014 afgestudeerd. Ik woon in Utrecht met mijn man, onze twee kinderen en twee katten.

Ik ben te vinden in de spreekkamers tijdens consulten of in de Tandheelkunde ruimte waar ik de gebitsbehandelingen uitvoer samen met ons geweldige tandheelkunde team.

Marloes van Elderen

Welkom! Ik ben Marloes van Elderen en werk sinds 2015 op deze professionele warme dierenkliniek waar heel veel mogelijk is. Als dierenarts vind ik dit een extra leuke kliniek, omdat we naast eerstelijns diergeneeskunde ook tweedelijns diergeneeskunde doen, wat inhoudt dat we meer specialistisch werk kunnen doen. Daarbovenop is het team ontzettend gezellig en zijn we allemaal heel betrokken. Zelf ben ik gek op exotische dieren, zoals reptielen en vogels, maar ook fretten, chinchilla’s en kleine knaagdieren maken mij extra blij. Opereren doe ik het liefst. Naast het werken als dierenarts in de praktijk zet ik me ook graag in voor wildlife en conservation. Ik ben in 2021 vier maanden naar Suriname gegaan om daar vrijwillig te werken in de dierentuin en om slingerapen te reïntroduceren in het wild. Op dit moment werk ik ook in Apenheul als vaste dierenarts en ik heb een bedrijf om expats te helpen met het emigreren van hun huisdier. Oftewel, we zitten nooit stil en mijn werk is mijn leven. Ik geniet er enorm van. Ik hoop u te mogen verwelkomen in onze kliniek als het nodig is. Ik ben er niet heel vaak, maar als ik u tref, dan zal ik mijn uiterste best doen om het bezoek zo plezierig mogelijk te maken voor zowel u als uw huisdier!

Paula Pérez

Hallo allemaal!

Mijn naam is Paula Pérez en ik ben sinds september 2022 werkzaam als dierenarts bij Dierenkliniek Alphen aan den Rijn. Ik heb altijd al veel interesse gehad in geneeskunde en het werken met dieren. Diergeneeskunde was dan een makkelijke keuze die hier helemaal bij past. In 2016 ben ik de studie begonnen aan de Universiteit van Gent, waar ik na 6 mooie jaren ben afgestudeerd.

Als half Spaanse ben ik opgegroeid in het zuiden van Spanje, waar ik graag terug keer op zijn tijd om te genieten van het zonnige weer en het lekkere eten. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, surfen en bolderen.

Na een leuke studententijd ben ik nu klaar voor de volgende stap: werken als dierenarts. Tot ziens op de praktijk!

Rachelle van der Voort

Hallo!

Ik ben Rachelle van der Voort en ben sinds 2021 werkzaam bij Diergeneeskundig centrum Alphen a/d Rijn. Oorspronkelijk kom ik uit Zuid- Limburg, maar verhuisde voor de studie Diergeneeskunde naar Utrecht; een fijne stad waar ik momenteel nog graag woon.

Door de jaren heen werd ons huishouden vergezeld door honden, een kat, konijnen, schildpadden en dwergpapegaaien. Er was dus geen twijfel over mogelijk, ik moest en zou dierenarts worden! Ik heb dan ook erg genoten van mijn studiejaren en de mogelijkheden om ervaring op te doen in binnen- en buitenlandse klinieken.

Inmiddels werk ik met veel plezier als dierenarts en houd van de afwisseling binnen het vak. Mijn interesses liggen bij de spoedopvang, echografie en de exotische diersoorten.

Ik kijk ernaar uit om u en uw huisdier in te praktijk te ontmoeten!

Onze Assistentes

Sharon Tijsterman

Hallo! Mijn naam is Sharon Tijsterman Sinds 2017 met veel plezier werkzaam binnen de kliniek. Mijn stage periode heb ik grotendeels bij de kliniek mogen lopen. Na mijn afstuderen mocht ik hier blijven en ben ik niet meer weg gegaan! Het is een leuk, maar vooral een heel kundig en warm team. Onze praktijk biedt zoveel mogelijkheden en dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk én met een goed gevoel naar huis als we onze patiënten allemaal zo goed mogelijk hebben kunnen behandelen. Jullie vinden me op dinsdag, donderdag en op vrijdag in Alphen aan den Rijn. Voornamelijk in de operatiekamer, tussen onze opname patiënten of in de gebitsruimte voor een gebitsreiniging. Ook help ik onze dierenartsen graag in de spreekkamer met bloedprikken of tijdens het maken van echo’s en röntgenfoto’s. Ook doe ik operatie controles van onze patiënten. Wellicht hebben sommige van jullie mij al eens getroffen bij een controle van het herstel na de operatie!

Sinds september 2019 hebben wij ook een locatie in Nieuwkoop; Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop – Noorden. Hier vinden jullie me op maandag en woensdag. Als geboren Nieuwkoper is het onwijs leuk om ook twee dagen in de week op deze vestiging te mogen staan. Jullie vinden me hier achter de balie, bij wondcontrole afspraken of in de operatiekamer. Grote kans dat je mij deze dagen dan ook aan de telefoon krijgt als je belt voor informatie of juist voor het maken van een afspraak. Ik woon samen met mijn vriend en onze dieren in Zevenhoven. Wij hebben een echte beestenboel thuis. We hebben drie Europese kortharen: Boots, Ninja en Grey en twee honden. Gijs (Boerboel x Bullmastiff) en Kees (Rottweiler). Ook heb ik een paard waar je me dus dagelijks kunt vinden in mijn vrije tijd! Haar naam is Kristalle D’arsouilles. Met mooi weer proberen we dan ook tussen de bedrijven door met onze boot de Nieuwkoopse plassen te verkennen en maken zo nu en dan mooie rondvaarten door de omliggende natuurgebieden! Wie weet tot ziens bij Sterkliniek Alphen of Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop – Noorden

Rosanne Lek

Mijn naam is Rosanne Lek, paraveterinair bij Diergeneeskundig Centrum Alphen aan den Rijn. Mijn hobby’s zijn tekenen/ schilderen en wandelen met mijn honden Paco (Rottweiler x Jack Russell) en Bubba (Kruising).

In 2020 ben ik afgestudeerd van het Wellant College in Gouda. Na mijn laatste stageperiode ben ik meteen hier het team gaan vergezellen!

Het werk is erg afwisselend en daardoor ook uitdagend. Mijn taken in het bedrijf zijn voornamelijk: Bestellen/ apotheek beheer, opname, balie, laboratorium, röntgenfoto’s en helpen in de spreekkamers.

Misschien dat ik u tegen kom in de praktijk!

Betere dierengezondheid is onze missie

Vaak is afspraak op dezelfde dag nog mogelijk !

0172 79 63 75

info@dierenartsnieuwkoop.nl

Nieuwkoop

NEEM CONTACT MET ONS OP