Veel gestelde vragen

Hieronder treft u de meeste gestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via email of telefoon.

Algemene vragen

Hoe kan ik een afspraak maken?
U kunt een afspraak maken door telefonisch contact met ons op te nemen tel:….. Of u kunt via ons online afsprakensysteem direct een afspraak in onze agenda boeken, zodat u zelf een datum en tijdstip kunt uitkiezen die u het beste past. Hier kunt u direct uw afspraak boeken.
Ik wil graag klant bij jullie worden, hoe werkt dat?
U kunt zich bij ons inschrijven door telefonisch contact op te nemen, dan schrijven wij u en uw huisdier bij ons in het systeem in. Of u kunt ons een email sturen met uw gegevens en die van uw huisdier, dan zorgen wij ervoor dat u ingeschreven wordt. Bent u met uw huisdier wellicht al eens bij een andere dierenarts geweest? Dan kunt u het dossier van de andere dierenarts naar ons toe laten sturen, dan zorgen wij dat het volledige medische dossier van uw huisdier compleet is.
Kan ik zonder afspraak bij jullie terecht?
U kunt bij ons alleen op afspraak terecht. Wij proberen voor ieder huisdier de tijd te nemen om een goed onderzoek uit te voeren en u duidelijk uit te leggen wat er met uw huisdier speelt en wat de eventuele behandeling is. En daarvoor nemen wij graag rustig de tijd, vandaar dat wij geen gebruik maken van een inloopspreekuur, waar er “even snel” naar uw huisdier gekeken wordt. U kunt hier een afspraak bij ons inplannen.
Zijn jullie 24 uur per dag open?

Onze openingstijden kunt u hier vinden. Buiten deze openingstijden kunt u met uw huisdier terecht op onze hoofdvestiging, Diergeneeskundig centrum Alphen aan de Rijn. Waar wij ook de beschikking hebben over een intensive care opname en nog uitgebreidere diagnostiekmogelijkheden zoals röntgen en echo.

Over onze diensten

Algemene zorg
U kunt bij ons terecht voor de jaarlijkse vaccinatie van uw huisdier, waarbij we uw huisdier grondig nakijken en van de passende vaccinaties kunnen voorzien. Daarnaast hebben wij alle middelen in huis om uw huisdier weer beter te maken, mocht deze ziek zijn.

Daarnaast kunnen wij u een passend advies geven welke vlooien en tekenbestrijding het beste bij uw huisdier toe kunt passen en welke ontworming er voor uw huisdier nodig is.

Voeding
Wij hebben de dieetvoedingen van Royal Canin op voorraad staan voor uw huisdier bij ons op de praktijk. Daarnaast hebben wij ook meerdere goed passende onderhoudsvoedingen van Royal Canin in ons assortiment die passen bij de juiste levensfase van uw huisdier.
Spoedgevallen
Tijdens onze openingstijden kunt u met een spoedgeval bij ons op de kliniek terecht. Buiten onze openingstijden kunnen wij u op onze hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn helpen met uw spoedgeval.
NEEM CONTACT MET ONS OP